UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві знов стартує конкурс на посаду головних лікарів

До обговорення кандидатур запрошують і представників громадськості та експертів

У Миколаєві знов стартує конкурс на поса…

У Миколаївській ОДА знов розпочинають конкурсний відбір на посади керівників комунальних медзакладів області. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ОДА.

У понеділок, 6 лютого, о 10:00 в малій залі ОДА відбудеться перший етап конкурсних відборів на заміщення вакантних посад головних лікарів обласної стоматологічної поліклініки; обласної станції переливання крові; обласного наркологічного диспансеру; обласної психіатричної лікарні №2; начальника Миколаївського обласного центру здоров'я; головного лікаря обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру; обласного центру медико-соціальної експертизи; обласного будинку дитини; обласного протитуберкульозного диспансеру.

У вівторок, 7 лютого, о 10:00 також у малій залі проходитимуть перший етап конкурсу претенденти на посади головних лікарів Миколаївського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф; обласної дитячої лікарні; обласної дитячої інфекційної лікарні; обласної психіатричної лікарні № 1.

У середу, 8 лютого, о 10:00 стартує рх) відбудеться перший етап конкурсних відборів на заміщення вакантних посад: директора обласної наукової медичної бібліотеки; головного лікаря обласної офтальмологічної лікарні; обласної інфекційної лікарні. 9 лютого о 10:00 стартує конкурс на посади головних лікарів Миколаївського обласного дитячого туберкульозного санаторію "Дубки"; обласної лікарні.

До обговорення кандидатур запрошують представників ЗМІ, громадських активістів, експертів та громадян які небайдужі до майбутнього комунальних закладів. Для отримання більш детальної інформації можна звертатися за телефоном: (0512) 37-34-41.

Варто додати, що конкурс оголошував нинішній екс-очільник ОДА Вадим Меріков. Проте до нього було чимало нарікань у громадських активістів, які також вимагали звільнення очільниці управління охорони здоров'я Маргарити Капусти. Новий очільник ОДА Олексій Савченко знов оголосив конкурс.

Варто додати, що Капуста звільнилилася за погодження сторін.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme