UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві чоловік двічі намагався викрасти однакову каву

Злодія двічі з інтервалом в декілька годин доставляли з супермаркету до поліції

У Миколаєві чоловік двічі намагався викр…

Протягом чотирьох годин чоловік двічі намагався викрасти каву і двічі його затримали. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Близько 16 години патрульні отримали повідомлення про крадіжку в супермаркеті на вулиці Генерала Карпенка. На місці події охоронці передали інспекторам 45-річного чоловіка, який намагався викрасти каву на суму в 243 гривні. Підозрюваного охоронці порядку доставили до відділу поліції.

Близько 20 години вже інший екіпаж патрульних отримав повідомлення про крадіжку з магазину, розташованого на проспекті Центральному. Охоронці передали інспекторам того ж самого 45-річного чоловіка, який намагався викрасти таку ж каву на суму в 240 гривень. Охоронці порядку доставили чоловіка вже до іншого відділу поліції.

Приблизно в той же час патрульні отримали повідомлення про крадіжку з магазину на проспекті Центральному. На місці адміністратор розповіла, що 17-річна дівчина намагалась винести в своїй сумці одяг на суму в понад 900 гривень. Крім того вона була одягнута в светр та джинси, які були викрадені з магазину раніше. Охоронці порядку доставили підозрювану до відділу поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme