У Львові судитимуть п'яного пожежника, який вбив людину

Прокуратурою завершено розслідування за фактом смертельної ДТП, вчиненої п'яним працівником правоохоронного органу

Як повідомляє Depo.Львів слідчим управлінням прокуратури Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно працівника пожежної безпеки ГУ ДСНС України у Львівській області, який 26 червня 2016 року вчинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Тоді близько першої години ночі керуючи автомобілем в стані алкогольного сп'яніння, на автодорозі "Київ-Чоп" в межах с. Малі Підліски, Жовківського району, грубо порушив правила дорожнього руху, виїхав за межі проїжджої частини дороги та в'їхав у складені бетонні плити.

В результаті ДТП 23-річний пасажир автомобіля від отриманих травм помер на місці, а інший, також 1993 року народження, отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Злочинні дії правоохоронця (інженера з пожежних рятувальних робіт ГУ ДСНС України у Львівській області) кваліфіковано за ч.2 ст.286 КК України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme