У Харкові суд відмовився відсторонити прокурора Штепи

Комінтернівський райсуд Харкова відмовив захисту екс-мера Слов'янська Нелі Штепи у відводі прокурора Олени Кравченко

У Харкові суд відмовився відсторонити пр…

Як передає кореспондент Depo.Харків, відповідне рішення зачитала головуючий суддя у справі Олена Маньковська, вивчивши доводи представників захисту.

"Суд дійшов висновку, що обставини, вказані захисниками, не знайшли свого підтвердження. Відтак заява захисників задоволенню не підлягає", - сказала суддя.

Одразу після цієї ухвали адвокат Штепи Олександр Тананакін заявив про відвід другого прокурора у справі Ірина Кадигроб.

Адвокат повторив ті самі доводи у своїй заяві про відвід прокурора, що й були озвучені під час незадоволеного клопотання про відвід прокурора Олени Кравченко.

У свою чергу представники прокуратури чергове відкинули обвинувачення на свою адресу, наголосили, що в ухвалі Червонозаводського райсуду Харкова, в якій суддя Віктор Єжов заявляв про тиск, не наведено жодного доказу.

"Ані я, ані моя колега, ані керівництво прокуратури Харківської області жодним чином не втручалися в процес. Тому просимо залишити клопотання сторони захисту без задоволення", - сказала Кравченко.

Суд видалився до нарадчої кімнати для ухвалення рішення за клопотанням про відвід ще одного прокурора.

Довідка Depo.Харків. Сьогодні, 3 лютого, закінчується обрана раніше міра запобіжного заходу для Штепи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme