UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тернопільські комунальники знову не справляються з негодою

Місто перетворилося на суцільну мокру ковзанку

Тернопільські комунальники знову не спра…

Хоч комунальники Тернополя ще звечора посипали дороги, сьогодні вулиці й тротуари, практично, непрохідні, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "За Збручем".

Через часткову відлигу, дощ та похолодання, у Тернополі утворилася сильна ожеледиця. Комунальні служби намагаються працювати у посиленому режимі, посипати дороги та пішохідні ділянки протиожеледною сумішшю, щоб забезпечити нормальний прохід тернополян та проїзд транспорту.

"Вчора усі структури, відповідальні за прибирання міста (ОСББ, ЖЕКи та підприємства, які виграли тендер на прибирання міста), були попереджені, що очікується ожеледиця. Впродовж ночі у місті працювало 8 піскорозкидачів, які посипали траси 30% сумішшю солі та 6 машин посипало тротуари, – розповідає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський. – Проте сильний дощ змивав усю суміш з тротуарів, тому не було результату від посипання. Роботи з посипання пішохідних та проїзних шляхів продовжилися після припинення дощу вже зранку 3 лютого."

За словами посадовця, дуже погано спрацювали ЖЕКи. Тому усе керівництво цих підприємств надає пояснення щодо неякісного прибирання прибудинкових територій.

Тернополянам рекомендують перейти на так звану "зимову ходу" – робити короткі кроки та переносити центр ваги наперед, а автомобілістам – бути обережними на дорозі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme