Сумські торгівці алкоголем та цигарками поповнили бюджет на понад сім млн грн

Таку суму сплатили підприємці міста в минулому році

Сумські торгівці алкоголем та цигарками…

Підприємці, які перебувають на обліку в Державній податковій інспекції у м. Сумах, сплатили в минулому році за ліцензії на право роздрібної торгівлі пивом, алкогольними напоями та тютюновими виробами 7,4 мільйона гривень. Зазначена сума на 0,3 млн грн. (або на 4 %) перевищила показник 2015 року, пише Depo.Суми з посиланням на департамент комунікацій сумської міськради.

В податковій інформують, що відповідно до Закону України від 20 грудня 2016 року (№ 1791-VIII) з 1 січня 2017 року скасовано обов'язок власників ліцензій на роздрібну торгівлю подавати щомісячний звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів (ч. 3 ст. 16 Закону № 481).

Слід пам'ятати, що штрафи за неподання, несвоєчасне подання звіту або подання звіту з недостовірними відомостями про обсяги обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів не застосовуються до суб'єктів господарювання, які отримали ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/або тютюновими виробами, з дати виникнення зобов'язання щодо подання такого звіту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme