UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Луценко показав "велику рибу" з Нацбанку, впійману на хабарі

Генеральна прокуратура України оприлюднила фото затриманого на хабарі у розмірі 25 тис. доларів директора одного з департаментів Національного банку України і трьох його спільників

Фото затриманих оприлюднив генпрокурор Юрій Луценко у Facebook, передає Depo.ua.

"ГПУ спільно з Управлінням СБУ затримали начальника Департаменту платіжних систем Нацбанку при отриманні через посередників 35 тис. доларів, які спільники вимагали від підприємця.
Закон і справедливість", - написав Луценко.

Зазначається, що затриманий керівник Департаменту платіжних систем Нацбанку, діючи умисно, з корисливих мотивів, спрямованих на отримання неправомірної вигоди для себе, розробив злочинну схему, спрямовану на вимагання та отримання через зазначених посередників від директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю неправомірної вигоди на загальну суму 35 тис. доларів США у два етапи за реєстрацію в Нацбанку внутрішньодержавної платіжної системи "Платисервіс" для здійснення готівкових та безготівкових переказів в межах України та видачу вказаному підприємству відповідного свідоцтва.

Нагадаємо, у червні 2016 року генпрокурор Юрій Луценко озвучив новий девіз ГПУ - "ловити велику рибу", маючи на увазі високопосадовців.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme