Росія перекинула на Донбас вагони з боєприпасами та військові колони з "живою силою"

Бойовики продовжують укріплювати свої позиції та перекидати озброєння та живу силу на різні ділянки фронту 

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив народний депутат, керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

Так, у район Старомихайлівки через Лідіївку і Абакумова окупанти перекинули маршове поповнення - чотири Камаза, два Урали, ГАЗ-66 і два ЗіЛа-131 з живою силою, два МТ-ЛБ і два БМП-2. "Всього перекинуто не менше мотострілецької роти", - уточнив Тимчук.

На приморському напрямку в район села Стила і до Тельманового прибула колона з шести вантажівок з живою силою і спорядженням, а також три БТР-а (тип не уточнений).

На лівому фланзі Стахановського угруповання ворог проводить перегрупування своїх сил. "Ділянка Брянка - Калинове - 4 МТ-ЛБ у тил, до 10 вантажівок на північ від у напрямку до Ірміно. На стик (між Первомайському та Калинове) окупанти висунули свій посилений механізований взвод", - поінформував Тимчук.

Крім того, на залізничну станцію Іловайськ з Росії прибуло 10 вагонів з боєприпасами і спорядженням, а також сім відкритих майданчиків з технікою. На артилерійський склад в районі селища Лісове (Макіївка) прибуло три вантажівки "Урал" з боєкомплектами для "Градів".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme