Потужний вибух у Донецьку: загиблі та поранені, пошматовані авто, вирвані дерева (ВІДЕО)

В окупованому Донецьку пізно ввечері 2 лютого пролунав потужний вибух в Калінінському районі 

Причина вибуху точно не відома, "ДНР" традиційно звинуватила ЗСУ, у соцмережах пишуть про вибух вантажівки з боєприпасами, але його наслідки вражаючі, передає Depo.Донбас.

На відео, яке зняли очевидці, видно пошматовані авто, вирвані дерева. За даними підконтрольних "ДНР" сайтів одна людина загинула, двоє поранені.

"Машину так пошматували від вибухової хвилі. Їхав повз мотелю, потрапило в будинку. Мене ударною хвилею відкинула. Я не знаю, як мені так пощастило взагалі. Голова болить від удару", - розповів потерпілий житель Донецька.

"Грім від вибуху на "Мотелі" (Калінінський -р-н) лунав по всьому Донецьку і, навіть, в центрі міста здригнулися вікна. А ось як це виглядало на місці - повалені бетонні стовпи і дерева, вхлам розбиті осколками машини і посічені бігборди, обірвані дроти, будинки без стекол навкруги... Жахлива ударна хвиля. За офіційною інформацією - 2 загиблих і 13 поранених (оновл.). Це просто жах, такого давно не було, а цьому районі - ніколи взагалі", - пишуть очевидці у соцмережах.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme