Пораненому в Авдіївці британському фотографу вдалося врятувати зір

Поранений провів на операційному столі чотири години

Пораненому в Авдіївці британському фотог…

Про це повідомляє ТСН, передає Depo.Дніпро.

Ліве око лікарям довелося буквально складати наново, адже в ньому застряг півсантиметровий шматок пластику. З правого ока також дістали численні осколки.

"Кришталик був повністю розбитий. Був перемішаний зі скловидним тілом в оці. Довелося все це прибрати. Там же виявилося велике чужорідне тіло, розміром близько п'яти міліметрів Фактично відшарувало сітківку. Нам довелося укласти сітківку і підшити штучний кришталик навколо ока", - розповів керівник обласної офтальмологічної лікарні Валерій Сердюк.

Нагадаємо, що у четвер, 2 лютого, внаслідок обстрілу Авдіївки отримав поранення британський фотожурналіст Крістофер Нанн. Його доставили з Авдіївки до Дніпра близько 4:00. З перекладачем, мешканцем Дніпра, він приїхав зняти репортаж про події в Авдіївки. У 5-поверховому будинку пролунав вибух, господиня квартири, де вони перебували, загинула. Кристофер отримав множинні осколкові поранення обличчя, проникаюче поранення лівого ока, поранення повіки правого ока, сліпе непроникаюче поранення грудної клітини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme