UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Авдіївка не панікує попри атаки бойовиків

Мешканці Авдіївки не піддаються паніці, не дивлячись на постійні обстріли з боку бойовиків. У місто надходить велика кількість гумдопомоги

Про це у прямому ефірі "112 каналу" заявив колишній військовослужбовець Масі Найем, передає Depo.ua.

"Мешканці відреагували на обстріл буденно, багато з них приходять на стадіон отримати гуманітарну допомогу, паніки зараз нема, хоча саме вона була метою обстрілів. Говорячи про їх наслідки - На молодіжній, 19 бабусі поранило осколком голову, "швидка" приїхала оперативно, допомогли", - розповів військовий.

Він також зазначив, чого зараз найбільше потребують мешканці міста.

"Тут потрібні противовірусні препарати, плівки, щоб заклеювати вибиті вікна і найголовніше – бензин, бо тепла нема, і єдине тепло, яке може бути – від генераторів", - сказав він.

Нагадаємо, починаючи з 29 січня бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО в районі Авдіївки, а також саме місто.

За даними глави Донецької ВЦА Павла Жебрівського, внаслідок нічного обстрілу Авдіївки загинули дві людини, ще три отримали поранення. Серед загиблих - місцева мешканка і військовослужбовець ДСНС, серед поранених - офіцер ДСНС, іноземний фотокореспондент і місцева жителька.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme