На Сумщині старший брат примусив молодшого красти

Чоловіки викрали електроінструмент з чужого дачного будинку

На Сумщині старший брат примусив молодшо…

До чергової частини Сумського районного відділу поліції звернувся сумчанин з заявою про викрадення електроінструменту. За вказаним фактом було розпочате досудове розслідування, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Правоохоронці встановили, що наприкінці грудня два брати - мешканці смт Низи Сумського району, вирішили поживитися за чужий рахунок. Відслідкувавши будинок, який господарі використовували в якості дачної ділянки, зловмисники проникли до приміщення, звідки викрали коштовний електроінстумент, але збути викрадене правопорушники не встигли.

Під час проведення досудового розслідування було встановлено, що обидва підозрювані вже знайомі правоохоронцям. Старший з братів, раніше засуджений за побиття знайомого, перебуває на обліках як сімейний дебошир. Чоловік регулярно вчиняв сімейне насилля, за що дільничним інспектором поліції неодноразово на нього складалися адміністративні протоколи та проводилася профілактична робота. Молодший же постійно перебуває під впливом брата, котрий чинить на нього тиск як фізично, так і психологічно. Відтак не зміг відмовитися від злочину.

Наразі обом підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme