На проекти соціальної галузі Дрогобиччини спрямували майже 20 млн грн

Голова Дрогобицької РДА прозвітував про роботу

Голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шутко під час свого звіту перед громадою докладно розповів про капітальні інвестиції в соціальну інфраструктуру району в 2016 році. Загалом на будівництво, реконструкцію та капітальні ремонти об'єктів соціальної сфери скерували понад 19 млн 650 тис грн. Про це пише Depo.Львів з посилання на прес-службу ЛОДА.

За словами посадовця, у 2016 році на розбудову соціальної інфраструктури залучили кошти з обласного бюджету розвитку в сумі 2 млн 298 тис грн, окрім того, в районі реалізовано 19 мікропроектів за кошти обласного, районного, сільських бюджетів та громад на загальну суму 3 млн 453 тис грн.

Так, завдяки участі в обласному конкурсі мікропроектів на базі Довжанської СЗШ І-ІІІ ст. В с. Довге Гірське відкрито навчально-виховний комплекс, на що використано 230 тис грн. У рамках мікропроектів також обладнали меблями приміщення Довжанського НВК І ст. (30,970 тис грн), придбали обладнання та інвентар для дошкільної групи у Медвежанській СЗШ І-ІІ ст. (160 тис грн) та провели капітальний ремонт Новокропивницького навчально-виховного комплексу І-ІІІ ст. (210,648 тис грн) та ін.

Минулого року за кошти ДФРР – 5 млн 566 тис грн у с. Сторона завершили добудову школи та реконструкцію в ній системи опалення із застосуванням енергозберігаючих технологій.

Володимир Шутко розповів, що на Дрогобиччині реалізували 9 програм за кошти Обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на суму 1 млн 60 тис грн, 10 обласних галузевих програм на суму 4 млн 79 тис грн та 20 районних цільових програм за загальну суму 2 млн 613 тис грн. Слід зазначити, що співфінансування проектів із районного бюджету здійснено на 581,2 тис грн.

Зокрема, за кошти обласного бюджету в 2016 році розпочато реконструкцію ДНЗ в с. Нагуєвичі, проведено капітальний ремонт фасаду приміщення та благоустрій території районного дому м. Дрогобич, придбано частину нежитлового приміщення колишнього дитячого садочку в с. Верхній Дорожів для облаштування у ньому дошкільного навчального закладу та збудовано водопровід в с. Лішня.

Голова РДА також зазначив, що у галузі охорони здоров'я у минулому році завершено реконструкцію ФАПу в с. Ролів (освоєно 367,5 тис грн) і ФАП в с. Опака (освоєно 162,3 тис грн ) та проведено ремонт системи теплопостачання в ДРЛ №5 на суму 32,1 тис грн.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme