На Полтавщині судитимуть голову сільради

Чиновниця попросила у місцевого жителя 10 000 гривень за погодження документації про надання дозволу на прокладання кабелю

На Полтавщині судитимуть голову сільради…

Прокуратура Полтавщини затвердила та направила до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно однієї із сільських голів Кобеляцького району, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу прокуратури Полтавської області.

У вересні 2016 року чиновниця попросила у місцевого жителя, який діяв в інтересах третьої особи, 10 000 гривень за погодження документації про надання дозволу на прокладання кабелю для підключення електромережі.

Для перерахунку грошей сільський голова надала номер банківської картки родички фізичної-особи підприємця, якому вона заборгувала гроші за придбані товари, а решту від отриманого хабара використала на власний розсуд.

Голова сільської ради обвинувачується за ч. 3 ст. 368 КК України, тобто в одержанні службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди та прохання надати таку вигоду для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням службового становища.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme