UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині затримали викрадачку пенсій

Сама листоноша заначила, що гроші вона нібито "випадково загубила"

На Миколаївщині затримали викрадачку пен…

На Миколаївщині поліція розслідує факти привласнення листоношею пенсій громадян. Підробивши підписи пенсіонерів, жінка заволоділа грошовими коштами вісьмох мешканців Вітовського району. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

До керівництва державного підприємства за допомогою звернувся літній чоловік, який поскаржився на те, що не отримав свою пенсію. Провівши службове розслідування, працівники закладу виявили ще сімох громадян, які залишились без грошового забезпечення, відшкодували їм втрати та сповістили про подію поліцію.

Правоохоронці з'ясували, що до вчинення вказаних злочинів причетна 46-річна робітниця пошти. З пояснень листоноші стало відомо, що пенсії вона нібито "випадково загубила". За збігом обставин це відбувалось два дні поспіль, але про зазначені факти жінка не повідомляла керівництву. З її стверджень, побоюючись втратити роботу, вона підробила підписи пенсіонерів про отримання ними грошей, "списавши" таким чином близько 20 тисяч грн.

Зловмисниці оголошено про підозру. Слідчим відділенням Вітовського відділу поліції Корабельного ГУНП в Миколаївській області проводиться розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ознаками ч.3 ст.191 КК України "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, та за ч.3 ст.358 КК України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів", що карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme