UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині заощадливий чоловік розібрав чужу хату собі на будівництво

Чоловік збирався побудувати невеличке підсобне приміщення, тому "позичив" цеглу та шифер

На Миколаївщині заощадливий чоловік розі…

Чоловік, запланувавши побудувати собі приміщення за чужий рахунок, тепер нестиме кримінальну відповідальність. Розпочато кримінальне провадження, ирішується питання щодо оголошення 57-річному мешканцю Арбузинського району про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Так, до Арбузинського відділення Братського відділу поліції звернулась 44-річна місцева мешканка із заявою про те, що невідомі майже розібрали її будинок, розташований у одному з сіл району, викравши листи шиферу та цеглу. Жінка зазначила, що у будинку ніхто не живе, але вона періодично приходить та перевіряє стан домоволодіння. Останнім часом навідатись до будинку у заявниці не було можливості. Прийшовши через декілька місяців, жінка побачила вже зруйновані стіни та кришу.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 57-річний односелець заявниці, який обґрунтовано підозрюється у вчинення даної крадіжки. Зі слів "заощадливого господаря", він, примітивши, що тривалий час у будинку ніхто не хазяйнує, запланував скористатися ситуацією. Чоловік збирався побудувати невеличке підсобне приміщення, тож тієї кількості цегли та листів шиферу, що він "назбирав" на чужій території, повинно було вистачити.

Слідчим відділення розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України "Крадіжка", санкція якої передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років. Вирішується питання щодо оголошення чоловікові про підозру та обрання відносно нього міри запобіжного заходу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme