UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині "віконний" аферист має відшкодувати збитки своїм жертвам

Злодія, на "гачку" якого опинилися 24 людини, здебільшого пенсіонери, засудили до 2,5 років позбавлення волі

На Миколаївщині "віконний" аферист має в…

Любителі легкої наживи продовжують наживатись на довірливих громадянах, які бажають встановити вікно за копійки де ще й з великою знижкою. Прокуратурі вдалося довести провину "віконних" аферистів, які наживалися на пенсіонерах. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі прокуратури області.

Наприкінці січня Першотравенський міськрайонний суд визнав 40-річного місцевого мешканця винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.190 та ч.2 ст. 358 КК України (шахрайство, підроблення документів). У суді деробвинувач довів, що підприємець укладав фіктивні договори з громадянами про встановлення металопластикових вікон і дверей та отримував передплату за надані послуги. Проте виконувати замовлення чоловік не збирався.

За півроку "на гачку" у підприємця, до речі, раніше вже судимого за розбій та крадіжку, опинилося 24 особи, в переважній більшості - літні люди. Внаслідок злочинної діяльності зловмисник заволодів грошима довірливих людей на загальну суму понад 70 тис. грн.

Суд узяв до уваги доводи прокурора та визнав цього громадянина винним у скоєнні згаданих злочинів та призначив йому покарання у виді 2 років 6 місяців позбавлення волі. Окрім цього чоловік повинен відшкодувати завдані своїми діями збитки.

Раніше повідомлялося, що миколаївських пенсіонерів почали "розводити" на встановленні вікон.

Нагадаємо, що з 12 жовтня Depo.ua називає Первомайськ Першотравенськом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme