На Львівщині впродовж п'яти років хочуть облаштувати близько 600 спортивних майданчиків

Впродовж місяця місцеві органи влади повинні надати управлінню фізичної культури та спорту свої пропозиції щодо формування переліку місць облаштування спортивних майданчиків

Депутати Львівської обласної ради проголосували "за" обласну програму "Спортивний майданчик на 2017-2021 роки", на яку з обласного бюджету цьогоріч буде скеровано 21 млн грн. Про це пише Depo.Львів.

Всього впродовж 5 років планується облаштувати в містах, селищах та селах області близько 600 сучасних спортивних майданчики. Зокрема, майданчики із тренажерним обладнанням, зі штучним та "наливним" покриттям, а також в рамках програми передбачається заміна штучного покриття на майданчиках, термін експлуатації яких перевищив 10 років.

Відтак тепер впродовж місяця місцеві органи влади повинні надати управлінню фізичної культури та спорту свої пропозиції щодо формування переліку місць облаштування спортивних майданчиків.

Програмою також пропонується, щоб органи місцевого самоврядування забезпечили облаштування основи для проведення монтажу покриття та встановлення обладнання терміном до 1 вересня.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme