На Львівщині прикордонники затримали українця та поляка

Рішення щодо порушників прийматиме суд

Прикордонники відділу "Краковець" Мостиського загону затримали двох громадян, які намагалися незаконно порушити кордон з Польщею. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Впродовж цієї ночі на Львівщині, поблизу смт. Краковець прикордонники двічі затримували порушників кордону, які в обхід пункту пропуску намагались дістатися до сусідньої країни. В першому випадку, за інформацією місцевих жителів, за 200 метрів від кордону правоохоронці затримали 22-річного громадянина України, мешканця Вінниччини. Чоловік повідомив, що прямував до країн західної Європи в пошуках кращого життя.

За декілька годин прикордонний наряд повідомив, що спостерігає ще одну особу, яка прямує в бік українсько-польського кордону в обхід пункту пропуску. Порушника - 41-річного громадянина Польщі, група реагування перехопила та затримала. Наразі встановлюються деталі правопорушення.

В обох випадках, за спробу порушення державного кордону України, стосовно затриманих були складені документи справи про адміністративне правопорушення, рішення прийматиме суд.

Зазначимо, що санкція частини 1 статті 204-1 КУпАП передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme