UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині судитимуть банду, що накрала майже п'ять мільйонів гривень

Грабіжників чека ув'язнення до 12 років з конфіскацією майна

На Хмельниччині судитимуть банду, що нак…

На Хмельниччині судитимуть чотирьох членів організованої злочинної групи за вчинення крадіжок на суму близько 5 млн грн, повідомляє Depo.Хмельницький.

Відділ нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури Хмельницької області затвердив і спрямовав до суду обвинувальний акт щодо членів організованої злочинної групи за вчинення низки крадіжок.

"Це злочинне угрупування складалось із чотирьох осіб, а її організатор, маючи не зняту та не погашену судимість, діяв під прикриттям статусу депутата однієї з селищних рад Одеської області," - каже начальник відділу прокуратури області Володимир Зварич.

Вони упродовж березня-серпня 2016 року на території Хмельницької та Вінницької областей вчинили низку крадіжок та незаконно заволоділи майном потерпілих. Учасники злочинної групи, серед іншого, таємно викрали ювелірні вироби з двох спеціалізованих магазинів.

Застосовуючи методи конспірації та ретельно плануючи вчинення злочинів, ці особи, шляхом заміни серцевини замків, проникали до суміжних із ювелірними магазинами приміщень, звідки, вибиваючи стіни, проникали до останніх.

Внаслідок таких дій вони заволоділи коштовностями на суму майже 5 мільйонів гривень.

Обвинуваченим обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та застави. Цим особам інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч.5 ст.185 КК України - крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme