UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївського депутата вразила смерть новонародженого: Я на місці батька всіх би там задушив

Голова Доманівського райради натякнув, що не можна після одного інциденту зводити нанівець репутацію лікарні: це різко сприйняли депутати

Миколаївського депутата вразила смерть н…

На засіданні комісії з питань охорони здоров'я в облраді депутати критично відреагували на спроби голови райради виправдати лікарів мед закладу, де напередодні померло немовля, про це повідомляє Depo.Миколаївз посиланням на видання "Мой город".

На Миколаївщині стався жахливий випадок, кілька днів тому в пологовому будинку при Доманівській районній лікарні у 23-річної жінки почалися пологи. До ранку лікарі провели операцію кесаревого розтину, проте дитину витягли мертвим. Рідні звинувачують у трагедії медперсонал. Вчора, 2 лютого, на постійній комісії з питань охорони здоров'я в облраді голова Доманівського районного ради Тарас Кушнір натякнув, що не можна після одного інциденту зводити нанівець репутацію лікарні. Це різко сприйняли члени комісії, зазначивши, що цей інцидент не просто статистика, а результат халатності лікарів.

Голова райради Кушнір почав розхвалювати Доманівську лікарню, привівши до прикладу статистику, що в їхнє пологове відділення приїжджають жінки навіть з інших районів. За його словами, спершу потрібно провести розслідування: "Сьогодні так говорити, що ось, одна дитина народилася...сталася смерть, значить, треба вже і пологове відділення (закривати - ред.)", - сказав Кушнір.

На цю фразу різко відреагував голова фракції "Опозиційного блоку" Володимир Фроленко, підкресливши, що це не просто статистика, а кричущий випадок і халатність медичного персоналу:

"Ви так говорите: ну, це один випадок, так легко. Так що, не треба звертати увагу на це? Та я б на місці батька вас би задушив там, зрозуміли? Всіх би прийшов і подушив, не розбираючись. Так як ви кажете, розумієте?", — обурився Фроленко.

Після цього Кушнір акцентував увагу, що це не простий випадок і не потрібно робити висновок тільки зі ЗМІ, а починати проводити розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme