UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські дорожники рапортують про ліквідацію 1,6 тис. "квадратів" ямковості

Недоліки дорожнього покриття прибирали на найбільш проблемних ділянках чотирьох доріг

Миколаївські дорожники рапортують про лі…

Миколаївські дорожники звітують, що в період з 16 січня по 2 лютого "Облавтодор" на замовлення Служби автодоріг області ліквідував 1,6 тис. кв.м . ямковості на дорогах загального користування. Про це Depo.Миколаїв повідомили в Службі автодоріг області.

Зазанчається, що аварійний ремонт, виконаний з використанням органо-мінеральної суміші, просоченням та застосуванням холодного асфальтобетону, дозволить захистити дорожнє покриття від негативного впливу природних факторів та забезпечити безпечний проїзд автотранспорту. Ямковість ліквідували на найбільш проблемних ділянках автодоріг загального користування як державного, так і місцевого значення та інших небезпечних ділянках, а саме: М-13 "Кропивницький - Платонове" (на м. Кишинів); М-14 "Одеса - Мелітополь -Новоазовськ (на м. Таганрог)"; Р-06 "Ульянівка - Миколаїв" (через Вознесенськ); Т-15-08 "Калинівка - Снігурівка – Березнегувате".

Окрім виконання робіт з ліквідації ямковості, протягом минулого місяця шляховики встановили 98 дорожніх знаків, переважна більшість яких для попередження стану покриття у зимовий період та утворення ямковості. "За належних погодних умов, аварійна ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме і надалі, адже забезпечення безпечних умов дорожнього руху – це першочергове завдання для дорожників", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві ями поки лише підсипатимуть щебінем: поточний ремонт відклали до весни.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme