UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські десантники піднялися по тривозі

Під час маршу був відпрацьований вихід з-під умовного артилерійського обстрілу

Миколаївські десантники піднялися по три…

На Миколаївщині воїни одного з підрозділів 79 окремої десантно-штурмової бригади провели тактичні навчання з бойової стрільбою. Навчання проводилися за досвідом, який підрозділ здобув під час виконання бойових завдань в районі проведення антитерористичної операції. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прес-службі бригади.

За планом навчань, підрозділ здійснив підйом за тривогою та здійснив марш у визначений район для зайняття позицій та облаштування оборони. Під час маршу був відпрацьований вихід з-під умовного артилерійського обстрілу. Наступним етапом тактичних навчань стало відпрацювання дій підрозділу під час сигналу "Засідка". Тобто швидке спішування, тактичне пересування на пересіченій місцевості з веденням штурмових дій у визначеному напрямку. Десантники виявили ворожі позиції у залишках будівлі та отримали наказ зайняти і зачистити їх.

Окрім того, під час здійснення маршу, також були відпрацьовані контр-засадні дії та ведення патрулювання. Зокрема, під час руху в "потенційно небезпечному районі", десантники спішилися і здійснили рух у визначеному напрямку, ведучи розвідку і спостереження, доповідаючи про підозрілі місця. Таким чином, вдалося попередити спробу нападу із засідки, яку за сценарієм навчань, підготував умовний противник— розвідники бригади. Місце засідки було викрито, тому вороже ДРГ було змушено відійти.

Заключним етапом тактичних навчань для піхотинців стало виконання вогневих завдань на бригадному полігоні, зокрема денні та нічні стрільби зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, ручних та станкових гранатометів, метання ручних гранат тощо. Також були відпрацьовані питання управління боєм підрозділу в обороні, цілевказання, виявлення та порядок знищення цілей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme