Львівський бронетанковий завод терміново виготовить партію бронемашин для армії

Укроборонпром виготовить нову партію вже з десятків бронемашин "Дозор-Б" для української армії завдяки фінансуванню в рамках державного оборонного замовлення

Державне підприємство "Львівський бронетанковий завод", що входить до державного концерну "Укроборонпром", має намір виготовити партію броньованих машин "Дозор-Б" для Збройних сил.

Про це сказано в повідомленні Укроборонпрому, передає Depo.Львів.

Укроборонпром виготовить нову партію вже з десятків бронемашин "Дозор-Б" для української армії завдяки фінансуванню в рамках державного оборонного замовлення ДП "Львівський бронетанковий завод". Підготовлені в 2016 році виробничі потужності й технологічний процес дають змогу виготовляти "Дозори-Б" уже серійно", - сказано в ньому.

Відповідно до повідомлення, фінансування Львівського бронетанкового заводу стало можливим завдяки оперативним рішенням Президента Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова, міністра оборони Степана Полторака, депутатів Верховної Ради та голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки.

Повідомляється, що 30 січня підприємство одержало підтвердження замовлення.

Колектив із близько 900 працівників одержав 100% навантаження і гарантію зайнятості в 2017 році, що дає змогу уникнути змушених відпусток і в повному обсязі завантажити виробничі потужності "Львівського бронетанкового заводу".

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme