Ходаковський розповів про хаотичну стрілянину, паніку та загибель бойовиків на "промці"

Так званий екс-голова "радбезу "ДНР" Олександр Ходаковський повідомив про паніку, хаотичну стрілянину та загибель бойовиків на авдіївській промзоні

На своїй сторінці у соцмережі він традиційно розкритикував дії влади "ДНР" і нагадав, що попереджав про нездатність бойовиків наступати, передає Depo.Донбас.

"І коли я говорив, що потрібно приймати комплекс заходів, щоб посилювати наш оборонний потенціал - хтось відкривав нічні клуби, коли я говорив, що ми не здатні наступати, і скоро не будемо здатні навіть оборонятися - хтось говорив про похід на Лондон . Навіщо? - Я питав себе, - Який дурень порадив нести все це? Ми ж стаємо заручниками такої риторики, а люди ж не ідіоти, вони ж розуміють... А в цей час кишенькові політики та інші псевдодрузі, що не вилазять з-за панського столу, віщають про те, що краще президента для України годі й шукати", - написав Ходаковський, коментуючи думку російського політолога про те, що ватажок Олександр Захарченко - краща кандидатура у президенти.

Ходаковський зазначив, що Захарченка такими заявами перетворюють на посміховисько.

"Вчора порадив не підпускати до передової наш залізничний "спецназ" - "Витязь", командир якого вирішив відзначитися і приволокти в зону бойових дій своїх необстріляних чоловіків зі зброєю в руках. Ви уявляєте, що це таке, коли в смузі дії більш-менш взаємопов'язаних підрозділів з'являються дилетанти, мотивовані тільки одним - заявити потім, що у них теж голос був, і вони теж щось там заспівали? Це біда. Це хаотична стрілянина, це дурні і необдумані дії, це загибель метання в паніці чоловіків, які перестали бути від страху чоловіками. Тільки вчора відправили медикам необстріляного бійця з суміжного підрозділи, який потрапив під артилерію під час атак під промкою - він бачив, як гинуть його товариші, відповз на наші обладнані позиції, і дві доби просидів в обнімку з буржуйкою, втупившись в одну точку і щось то бубонячи собі під ніс", - написав Ходаковський.

Нагадаємо, раніше він повідомив, що влада "ДНР" оголосила його "ворогом республіки".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme