UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Авдіївка й досі під вогнем. Знешкоджено вісім снарядів

В Авдіївці не вщухають обстріли бойовиків, обстановка в місті залишається складною

Про це заявив заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил, генерал-майор Андрій Цвєтков на засіданні Держкомісії з питань безпеки та надзвичайної ситуації в Авдіївці, передає Depo.ua.

"Станом на 6 годину сьогодні втрат наших військовослужбовців немає. Противник здійснив обстріл застосувавши 15 мін та снарядів, обстановка продовжує залишатися складною, війська виконують визначені їм завдання", - доповів він.

У свою чергу, заступник начальника управління ДСНС Володимир Гусинський поінформував, що воду в місті, як і раніше, подають за розкладом.

"Додатково організовано підвіз води 23 тонн питної води і 15 тонн технічної води, волонтерами продовжується роздача дистильованої води", - поінформував Гусинський.

"Піротехнічними розрахунками ДСНС проводиться очищення міста від вибухонебезпечних предметів. На території міста Авдіївка знешкоджено 8 вибухонебезпечних предметів", - зазначив заступник начальника управління ДСНС.

Нагадаємо, що бойовики вже шостий день намагаються штурмувати місто Авдіївка Донецької області.

За даними штабу АТО, протягом минулої доби бойовики 114 разів обстріляли позиції сил АТО. Найгарячіше біля Авдіївки Донецької області, де терористи застовували "Гради" і танки.

Станом на 6:00 ранку 3 лютого уже відбулося 7 порушень режиму тиші біля Авдіївки.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme