Грабувати по-новому: Житомирські злодії запозичили досвід київських "колег"

До квартир житомирян злодії проникають, нібито пропонуючи встановити вікна чи продати побутову техніку

Грабувати по-новому: Житомирські злодії…

У Житомирі злодії апробують новий спосіб вистежування потенційних жертв для пограбувань. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Журнал Житомира".

Посилаючись на відомого в Житомирі лікаря Андрія Масика, видання пише про те, як це відбувається.

"В двері дзвонять, представляються представником заводу металопластикових вікон чи фірми по утепленню і т.д., яка проводить опитування з приводу того, чи добрі у вас вікна, тепло і т.д. Питання різні, направлені на те, щоб вияснити хто живе, достаток, яка техніка є в домі (типу чи треба кондиціонер і якої потужності, значить є кошти на нього),коли зручніше прийти зробити заміри (знаєм,коли нікого немає вдома), через кілька днів техніка та все легковиносиме та реалізоване щезає з вашої оселі", - цитує видання.

"Сьогодні мав нагоду поспілкуватися з таким представником. На жаль, ідея його сфотографувати прийшла мені в голову тоді, коли я його відправив в "довгу сексуальну подорож". Поспілкувався з міліцією. Отримав рекомендацію- дзвонити 102, просити терміново прислати наряд для затримання квартирного злодія, а не відповідати на їх запитання. За можливості сфотографувати їх та їх документи, якщо вдасться. Прошу передати своїм сусідам ці дані, хоч фейсбуком, хоч телефоном. Постраждати може кожен", - додає автор повідомлення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme