UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Голий росіянин з ножем напав на продавців шаурми в Таїланді

У Мережу потрапило відео, на якому зображений оголений турист, який з ножем напав на перехожих в курортному тайському місті Паттайя

Голий росіянин з ножем напав на продавці…

Повністю оголений чоловік, імовірно з Росії, з ножем і викруткою в руках, був помічений близько 3 години ночі в п'ятницю, 3 лютого, на жвавій вулиці в кварталі місцевих "червоних ліхтарів" в курортному тайському місті Паттайя, передає Depo.ua з посиланням на The Sun.

За словами очевидців, неадекватний турист кидався на кіоски з вуличною їжею і намагався напасти на продавців, через що торговці були вимушені забарикадуватися у власних закладах.

Поліцейські протягом 20 хвилин спостерігали за порушником порядку, після чого скрутили його і притиснули до землі на очах у приголомшених туристів.

"Він вів себе як сновида. Він був п'яний і дуже злий через чогось. Люди дуже налякалися. Невідомо, чому цей п'яний чоловік розгулював голим. Йому близько 25 або 30 років, і поліції довелося витратити багато часу, щоб зловити його. У підсумку він був заарештований ", - розповів місцевий репортер Тіра Фенграт, який зняв подію на камеру мобільного телефону.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme