Екс-"динамівець": Кому і що Зозуля хотів показати своєю футболкою в Іспанії?

Колишній гравець "Динамо" Олег Саленко висловив свою думку стосовно ситуації довкола Романа Зозулі

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на newsone.ua.

"Все це для мене просто дивно і неприємно. Коли в футбол втручається політика, то відбуваються незрозумілі речі. Може, це спеціально підлаштовано? Кого це може влаштовувати? І при чому тут Зозуля і нацизм? Це для мене загадка.

Футболіст повинен грати. Тим більше, коли тебе запрошують в такий чемпіонат, як Ла Ліга. Решта справ його не повинні стосуватися.

Виходить, Роман не знав, що його демонстрацію можуть сприйняти неоднозначно. А я знаю іспанців дуже добре, вивчив їх. У них на першому місці емоції, слухати нічого не хочуть. Ромі б виступити у пресі, порозумітися.

Лист Зозулі, що він тільки допомагає українській армії і дітям? Ні, цього мало. Таке пояснення ніколи б там не прийняли. Треба було просто сказати, що, мовляв, "я не маю рації, футбол - поза політикою. А те, що відбувається у мене в країні, - це мої проблеми, які вас не стосуються". Це треба було іспанцям сказати.

Згадайте, як один гравець показав футболку з Путіним. Ходи в цій футболці на Росії - навіщо її на полі в Туреччині надягати? Політика не повинна стосуватися футболу.

Кому і що Зозуля хотів показати свою футболкою в Іспанії? Адже відомо, що ситуація складна, і це все відбувається на тлі конфлікту України з Росією. Багато хто користується такими моментами в своїх цілях. І, ось, що скажу: у них свого часу теж був диктатор Франсиско Франко. І багато іспанців його, знаю, поважають досі. Тому ставлення до подій в Іспанії неоднозначне", - сказав Саленко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme