Джолі засудила політику Трампа по відношенню до мігрантів

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі поповнила список зірок, які публічно виступили проти нового президента США Дональда Трампа

Зірка фільму "Містер і місіс Сміт" написала колонку в видання The New York Times, в якій висловила свою думку з приводу дій Трампа, передає Depo.ua.

"Біженці - це чоловіки, жінки і діти, які опинилися в центрі війни або зазнають переслідувань. Вони далекі від терористів, вони самі є їх жертвами", - написала Джолі і додала, що завжди пишалася толерантним ставленням своєї країни до всіх людей і націй, так що те, що відбувається зараз її засмучує.

"Я пишаюся історією нашої країни, яка завжди дарувала притулок найуразливішим групам людей. Американці проливали кров, захищаючи ідею прав людини, яка не обмежена культурою, географією, етнічною приналежністю або релігією. Рішення не пускати біженців в США і обмежити в'їзд жителям семи мусульманських країн викликало шок у наших друзів по всьому світу", - зазначила Джолі.

У своєму посланні Джолі не стала висловлюватися надто радикально і підкреслила, що кожна країна повинна дбати про свою безпеку і вирішувати проблему біженців, але робити це слід по-іншому.

"Глобальна криза біженців і загроза тероризму цілком виправдовують те, що ми думаємо, як убезпечити свої кордони. Кожна держава повинна знайти баланс між інтересами своїх громадян і міжнародними потребами і проблемами. Але ми повинні засновувати наші рішення на фактах, а не на страху", - написала Анджеліна.

Актриса також нагадала читачам, що в її сім'ї ростуть діти, усиновлені в інших країнах, але в світі є ще безліч дітей, яким потрібен захист і притулок в Америці.

Нагадаємо, Меттью Макконехі підтримав Дональда Трампа.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme