Чому пораненого в Авдіївці британського фотографа потягнуло в Україну

Кристофер Нанн (Christopher Nunn) народився і виріс у Великій Британії

Чому пораненого в Авдіївці британського…

Про це йдеться у його профілі, передає Depo.Дніпро.

Рідна бабуся Криса народилася у Калуші Івано-Франківської області і виїхала до Великої Британії під час Другої світової війни. Коли у 2013 році бабуся важко захворіла, Кристофер вирішив поїхати до Калуша і зробити серію фотографій місцевих жителів.

Тоді стартувала його професійна кар'єра фотографа. Швидко з ним почали працювати всесвітньо відоми видання: The Telegraph, Financial Times, The Wire, CNN Photos, De Correspondent.

Він приїзджає до України часто, аби поповнити колекцію фото з побутового життя українців.

У 2015 році він вперше опублікував книгу своїх фотографій з України за назвою "Holy Water". До неї увійшли також світлини з Донбасу.

Donetsk, May 2014

Epiphany, Donbass January 2015

У 2016 році він увійшов у топ-30 фотографів за версією PDN.

Нагадаємо, що у четвер, 2 лютого, внаслідок обстрілу Авдіївки отримав поранення британський фотожурналіст Крістофер Нанн. Його доставили з Авдіївки до Дніпра близько 4:00. З перекладачем, мешканцем Дніпра, він приїхав зняти репортаж про події в Авдіївки. У 5-поверховому будинку пролунав вибух, господиня квартири, де вони перебували, загинула. Кристофер отримав множинні осколкові поранення обличчя, проникаюче поранення лівого ока, поранення повіки правого ока, сліпе непроникаюче поранення грудної клітини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme