UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Члени бюджетної комісії пропонують "урізати" повноваження Агенції розвитку Миколаєва

Депутати занепокоєні тим, що Агенція дублює функції існуючого управління економіки 

Члени бюджетної комісії пропонують "уріз…

Агенція розвитку Миколаєва дублює функції управління економіки та використовує їхню роботу отримуючи за це великі гонорари. Такого висновку дійшли члени бюджетної комісії на засіданні сьогодні, 3 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

За словами депутата від "оппоблоку" Артема Грозова, ще коли Агенція тільки створювалася, мер Сєнкевич запевняв, що її функції не дублюватимуться з існуючим управлінням економіки. Проте на ділі виходить зовсім інакше: "Спочатку, на питання, чи не буде дублювання функцій з управління економіки, на той момент, нам сказали, що у новій структурі не буде управління економіки. Зараз ми бачимо, що з'являється департамент…навіщо? Якщо зараз всі функції департамент може виконувати не витрачаючи такі колосальні гроші, які витрачає Агенція розвитку. Я гадаю, що потрібно звести функції Агенції до мінімуму, нехай вони займаються грантами і все. Гранти - це єдина функція, яку департамент не дублює", - запропонував Артем Грозов.

Депутатів обурило те, що робітники управління виконують роботу за малу зарплатню, а Агенція, використовуючи їхні напрацювання, отримує солідні гонорари: "Я гадаю, що нам варто подумати і запросити Агенцію розвитку на комісію зі звітом щодо виконаної роботи за минулий рік, щоб подивитися на їхню реальну роботу та порівняти, де вона перетинається з управліннями, яке є у міській раді. А потім будемо давати конкретні пропозиції. А то тут люди зроблять за 2 тисячі конкретну роботу, а там отримають гонорар", - додав голова комісії Олександр Бернацький.

У підсумку депутати вирішили запросити не тільки представників Агенції розвитку міста, а й начальника управління економіки, щоб порівняти об'єми виконаних робіт.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme