Чернігівчанин приїхав на Сумщину побачити сина, а замість цього пограбував жінку

Молодий чоловік серед білого дня вирвав з рук потерпілої сумочку та втік

Чернігівчанин приїхав на Сумщину побачит…

На пульт "102" від 64-річної мешканки Конотопа надійшло повідомлення про пограбування. Заявниця розповіла, як щойно, поблизу залізничного моста, розташованого по проспекту Миру, невідомий чоловік вирвав з її рук жіночу сумочку, в якій знаходився гаманець з грошовими коштами в сумі 320 гривень, продукти харчування, документи та інші особисті речі, після чого втік у бік вулиці Садової, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Працівники поліції, котрі негайно прибули на виклик, переглянули записи з найближчих камер відеоспостереження та, встановивши прикмети зловмисника, розпочали його пошуки.

Грабіжником виявився раніше судимий 24-річний житель Чернігівської області, який приїхав до Конотопа, аби навідати свого півторарічного сина.

Молодий чоловік не став сперечатися і відразу зізнався у скоєному. Він пояснив, що по приїзду в Конотоп одразу попрямував до колишньої співмешканки, щоб навідати сина. Проте дорогою зустрів свого товариша, з яким вирішив трохи відпочити за пляшкою горілки. Хильнувши зайвого, молодик вирішив прогулятися центральною вулицею міста, де й побачив потерпілу. Вирвав з її рук жіночу сумочку, та втік. Викрадену річ разом з продуктами харчування, особистими документами та ключами від квартири викинув на смітник, а 320 гривень, що були в гаманці, витратив на спиртне та цигарки.

Чоловік розкаюється у скоєному, адже так і не встиг побачитися з сином. Слідчими поліції у відношенні підозрюваного вже відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), санкція якої передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme