Авдіївку обстрілюють кожні 5-7 хвилин

Обстріли Авдіївки тривають з 5-7 хвилинним інтервалом, гарантії російської сторони про припинення воню не діють

Про це у прямому ефірі "112 каналу" заявив волонтер Петро Дудник, передає Depo.ua.

На питання чи дотримуються гарантії припинення вогню, дані російською стороною Петро Дудник, відповів:

"За останні три хвилини пролунало мінімум 4 постріли 120-го міномета. Важко оцінити з якого боку, я стою на території Старої Авдіївки, ми допомагаємо людям, розвозимо продукти харчування".

Також волонтер розповів, що сьогодні, перебуваючи біля магазину автозапчастин, його друг-капелан запропонував їхати з цього району, тому що в ньому небезпечно. І буквально в теж час магазин був розбитий прямим попаданням.

Нагадаємо, що, за даними штабу АТО, протягом минулої доби бойовики 114 разів обстріляли позиції сил АТО. Найгарячіше біля Авдіївки Донецької області, де терористи застовували "Гради" і танки. На 6:00 ранку 3 лютого уже відбулося 7 порушень режиму тиші біля Авдіївки.

З 29 січня у боях з терористами загинули 10 і поранені 66 українських військових.

Петро Дудник додав, що люди знаходяться в місті, паніки немає. Обстріли тривають з 5-7 хвилинним інтервалом. Також волонтер повідомив, що в Авдіївці є бажаючі евакуюватися:

"Сьогодні вранці поїхали десь 13-15 дітей. І мій друг з нашої команди волонтерів в центрі "Добра звістка" вивіз 14 осіб - 15 хвилин тому вони виїхали з Авдіївки", - резюмував волонтер.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme