UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Алієв: Маю багато компромату на колишню дружину

Олександр Алієв розповів деталі конфлікту з колишньою дружиною

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на "Комсомольську правду".

Не я створюю ці конфліктні ситуації і запрошую знімальні групи, вся ініціатива виходить від Тетяни. Люди, які нас знають, прекрасно розуміють ситуацію і можуть розповісти вам всю правду про мою колишню дружину, яка намагається виставити мене негідником, і зробити в усьому винуватим, обставляє все так, нібито вона ідеальна, підносить себе в кращому світлі. Але ті, хто обізнаний про наші справи, в курсі того, що й до чого, і звідки все йде.

- Ви як і раніше живете під одним дахом?

- Так, поки під одним. А спілкуємося виключно з приводу того, що стосується дітей, більше мені нема про що говорити з цією людиною. Поки твереза ​​- все нормально. Думаю, на відео, яке потрапило в ефір, все прекрасно бачили, в якому стані вона давала інтерв'ю, і зроблять висновки, чи можна вірити її словам.

- Всі ваші провини колишня дружина фіксує, а чи є у вас на неї компромат?

- Звичайно, і дуже багато, але я поки не збираюся його використовувати. Минулого разу я показав відео, на якому дочка Аліна зізналася, що мама намовляла її обмовляти на мене і обумовлювати, - це лише маленька частина.

Можна просто пройтися по сусідах в тому районі, де я живу, розпитати у людей. Але я не прихильник того, щоб все це виносити на публіку, знімати на камери і обговорювати в інтернеті, тому без потреби займатися цим не буду. Але якщо знадобиться, то, звичайно, доведеться все оприлюднити.

- Ви зараз тренуєтеся з якою-небудь командою?

- Ні, працюю індивідуально, бігаю іноді, словом, самостійно підтримую форму.

За словами Алієва, з особистим життям у нього все в порядку - день народження збирається відзначити разом з дівчиною.

- Швидше за все, в день народження буду в Києві. Якщо чесно, особливо відзначати не збираюся, 32 роки - не кругла дата, тому проведу цей день в компанії близької людини: просто посиджу, повечеряю з коханою дівчиною, ось і все, - сказав Алієв.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme