ЗМІ: На Миколаївщині затримали посередника, який брав хабар для голови РДА

Чоловіка затримали, а ось очільника райдержадміністрації поки не можуть: це може зробити НАБУ або військова прокуратура за погодженням

ЗМІ: На Миколаївщині затримали посередни…

У середу, 1 лютого, в Новій Одесі співробітники військової прокуратури Південного регіону при оперативному супроводі УСБУ в Миколаївській області затримали жителя Нової Одеси за вимагання 500 доларів з підприємця. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на "Преступности.Нет".

Видання посилається на достовірні джерела у військовій прокуратурі. Затриманий виявився посередником, який брав кошти за те, щоб глава Новоодеської РДА Євген Вербін сприяв передачі в оренду горіхових посадок. Чоловік наразі затриманий, йому оголосили про підозру.

Також зазначається, що самого Євгена Вербіна задокументували правоохоронці, однак у військової прокуратури немає повноважень для його затримання. Як зазначив співрозмовник видання, посаду Вербіна відноситься до категорії "А", і чиновників його рівня може затримувати лише НАБУ. На даний момент вирішується питання про те, хто буде затримувати Вербіна - співробітники НАБУ, яким необхідно їхати з Києва, або ж військова прокуратура за погодженням з НАБУ.

Крім того, за наявною інформацією, вчора Євген Вербін після спілкування з головою Миколаївської ОДА Олексієм Савченком написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme