Завершено розслідування пожежі під час вечірки в річницю пам'яті жертв Голодоморів у Львові

Поліція завершила розслідування пожежі в нічному клубі у Львові, що призвела до госпіталізації 14 людей

Поліція завершила розслідування кримінальних проваджень про пожежу в розважальному центрі "Мі100" у Львові, що призвела до госпіталізації 14 відвідувачів 27 листопада 2016 року.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області, передає Depo.Львів.

"Завершено розслідування й передано в суд 3 кримінальні провадження за фактом пожежі в нічному клубі на вулиці Науковій у Львові, що трапилася 27 листопада 2016", - сказано в ньому.

Оголошено про підозру чотирьом особам.

Зокрема, директору нічного клубу - 30-річному львів'янину, і виконавцю вогняного шоу - 32-річному жителю Тернопільської області, оголошено про підозру в скоєнні злочину за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу.

49-річному львів'янину й 43-річній львів'янці, які під час ліквідації пожежі завдали тілесних ушкоджень співробітнику Державної служби з надзвичайних ситуацій, оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.126 (побої й катування) Кримінального кодексу

Кримінальне провадження відносно директора нічного клубу спрямовано в суд у 2016 році, провадження проти виконавця вогняного шоу й провадження стосовно двох львів'ян, які завдали ушкоджень рятувальнику - спрямовано в суд 31 січня.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme