Запорізькі телеканали ігнорують фільм про розгін місцевого Майдану, - журналіст

Автори документальної стрічки 26/01/14, прем'єра, якої відбулася до третьої річниці розгону запорізького Майдану, запропонували її всім охочим, але запорізькі телеканали поки пропозицію ігнорують

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив журналіст Громадського ТБ. Запоріжжя, передає портал Depo.Запоріжжя.

Стрічка знаходиться у відкритому доступі, її прем'єрній прес-конференції запропонували всім місцевим каналам. Утім, поки виявив так бажання лише ТБ ГОЛД, з телеканалом Запоріжжя журналісти наразі домовляються. А от реакції від Телеканал TV5 , ТРК "Алекс", Телеканал Z (Дмитрий Великанов) на Громадському ще не дочекалися, зазначив журналіст.

"Для мене, чесно кажучи, дуже дивно, що телеканали ігнорують контент, який їм пропонують. Але ще почекаємо", - прокоментував Білка.

Нагадаємо, презентація документального фільму 26/01/14 з аншлагом відбулася у запорізькому кінотеатрі ім. Довженка. Майже півторагодинний фільм розповідає про події, що відбулися у Запоріжжі 26 січня 2014-го. Тоді міліція і тітушки жорстоко розправилися з активістами, які після багатотисячного мітингу вирішили залишитися на площі перед Запорізькою обладміністрацією (зараз це майдан Героїв Революції Гідності) на ніч. Автори - продакшн-студія Digger і Громадське ТБ Запоріжжя - намагалися реконструювати події того дня, вечора і кривавої ночі. Про те, що відбувалося, у стрічці розповіли безпосередні учасники подій. Вчора, 1 лютого, фільм виклали у мережу.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme