Вранці бойовики 11 разів обстріляли Авдіївку

Станом на ранок 2 лютого в зоні проведення АТО зафіксовано 11 обстрілів з боку бойовиків

Про це повідомив керівник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін в прямому ефірі "112 каналу", передає Depo.ua.

"Ніч пройшла не набагато краще, ніж учора. Не відбувся очікуваний мир, про який говорили всі в Авдіївці. З реактивних систем залпового вогню "Град", 152-мм мінометів вночі окупанти вели вогонь по наших позиціях в районі Авдіївки. Буквально нещодавно з 120-мм артилерії і танка вели вогонь по наших позиціях. На маріупольському напрямку з реактивної системи "Партизан" вели вогонь по Широкиному. По інших населених пунктах гранатомети, стрілецька зброя, великокаліберні кулемети. Це Талаківка, Новотроїцьке, Гнутове. Всього 11 обстрілів на цю хвилину. На щастя, на зараз ні поранених, ні загиблих серед наших військовиків немає", – зазначив Матюхін.

За словами керівника прес-центру, "скрізь, де можна вести вогонь, де бойовики ведуть вогонь з населених пунктів, наші відкривають вогонь, але ведуть вогонь із гранатометів і стрілецької зброї".

"Наскільки мені відомо, обстріли по ремонтниках також були. Там, наскільки я знаю, жертв не було", – додав Матюхін.

Нагадаємо, бойовики вже п'яту добу обстрілюють Авдіївку.

Наразі в Авдіївці світла немає, вода -тільки холодна, деякі магазини працюють. В наметовому містечку можна зігрітися, попити чай, каву, отримати їжу і гігієнічні набори. Наметове містечко працює цілодобово.

1 лютого з Авдіївки евакуювали майже півтори сотні людей, в тому числі 70 дітей.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme