Волонтери закликають не панікувати: В Авдіївці є теплі речі, продукти і вода

Волонтери розвіяли чутки щодо кризового стану мешканців Авдіївки та паніці щодо того, що їм начебто немає у що вдягнутися і що їсти

Фонд Діани Макарової опублікував відповіді на найпопулярніші запитання тих, хто хоче чимось допомогти, передає Depo.Донбас.

Зокрема, у дописы йдеться про те, що теплі речі в Авдіївці взагалі не потрібні.

"Хіба що для кількох сімей, які залишилися без даху над головою. Авдіївка вже пережила дві холодних військових зими, і до цієї зими підійшла з деяким досвідом. У місті розташований пункт обігріву. Кілька наметів на стадіоні. Привезені польові кухні, люди отримують гарячу їжу і питво. В пункти обігріву можна везти одноразовий посуд, чай/кава", - йдеться у повідомленні.

Військовослужбовець 2 роти 41 омпб з позивним Мартін Брест також на своїй сторінці у Facebook написав, що деякі ЗМІ марно нагнітають обстановку.

"Тут немає електрики. Тут є продукти, на ринку і в магазинах, а результати обстрілу - це пошкодження будинків старого міста, а не багатоповерхової забудови, де живе 70 відсотків людей. Ми поїхали і сфоткали сліди обстрілу.
А в Авдіївці на стадіоні біля польових кухонь з безкоштовною їжею діти катаються на санках. І все нормально", - написав він.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme