UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінничанам обіцяють ще більше модернізованих трамваїв

На підприємстві показали, як з "плазмовою точністю" виготовляють каркаси для VinWay

Вінничанам обіцяють ще більше модернізов…

У Вінниці збільшать виробництво трамваїв VinWay. До запланованих на 2017 рік трьох вагонів додадуть ще один. Про це розповів міський голова Вінниці Сергій Моргунов, передає кореспондент Depo.Вінниця.

Модернізація вживаних трамвайних вагонів додала 23 робочих місця на вінницькому підприємстві ВАТ "Ремтехсільмаш". Саме тут з минулого року працюють над виготовленням нових каркасів кузовів для VinWay, задля чого придбали обладнання із сучасною технологією плазмової різки металу, що дозволяє робити це швидше та точніше, кажуть на підприємстві.


Упродовж 2016 року на "Ремтехсільмаші" виготовили каркаси для трьох вагонів. У нинішньому році кількість планують збільшити.

"Наразі в бюджеті закладено 18 мільйонів гривень на модернізацію трьох вагонів – двох коротких 16-метрових і одного довгого 32-метрового. Є можливість до них додати ще один короткий вагон. Загалом, модернізація усіх коштуватиме 24 мільйони гривень", - каже Сергій Моргунов.

Нині працюють над виготовленням першого із запланованих на цей рік трамваїв. Наразі від повного комплексу робіт виконано 20%. Він стане п'ятим трамваєм під маркою VinWay, а в загальній кількості до кінця року їх буде уже дев'ять.

Читайте також: Як у Вінниці роблять власні трамваї з дизайном від тюнингувальників "Феррарі"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme