UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді полюють на "лісових вандалів"

Ліси Ужгородщини оснащують камерами відеоспостереження

В Ужгороді полюють на "лісових вандалів"…

Про це Depo.Закарпаття повідомили в обласному управлінні лісового господарства.

В Ужгородському лісгоспі встановили камери спостереження, щоб уберегти ліс від крадіжок і вчасно попередити незаконну рубку. Наразі закупили та встановили сім відеокамер - п'ять в Добронському лісництві та дві в Анталовецькому. Система спостереження працює досить просто. Від камер, що знаходяться на висоті п'ять метрів сигнал надходить на пост чергового і на мобільні телефони лісничого та директора.

Основні елементи обладнання та камери закуплені за власні кошти лісового господарства. Відеопастки працюють автономно. Вони захищені від дощу, вітру і морозу. А знімають не тільки вдень, але і вночі. В лісі на Ужгородщині, як у великому місті працює система відеоспостереження. Камери реагують на будь-який рух.

Якість зйомок дозволяє і номер машини встановити, і лісових вандалів роздивитись. Ще одна перевага цих відеокамер - це мобільність. Лісники їх будуть періодично переставляти. Крім боротьби з незаконними рубками, камери допоможуть підтримувати чистоту в лісі й знайти тих, хто влітку збирає ягоди і гриби в місцях, де це робити заборонено.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme