В Сумах грабіжник здав копам свого "спортивного" спільника

Двоє чоловіків вдерлися до приватного будинку

В Сумах грабіжник здав копам свого "спор…

У Сумах наряд групи реагування поліції охорони отримав сигнал про спрацювання охоронної сигналізації в одному з приватних будинків, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

"Коли ми приїхали до охороняємого об'єкту, обстежили будинок та прилеглу до нього територію, - говорить Микола Синченко, боєць поліції охорони. - Під час огляду виявили сліди проникнення – віджату раму пластикового вікна. А вже в самому приміщенні затримали й зловмисника, раніше судимого 25-річного сумчанина. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції, якій і був переданий затриманий для проведення подальших слідчих дій".

Правоохоронцям підозрюваний розповів, що на крадіжку пішов разом з приятелем, який виявився більш спритним та зміг втекти від поліцейських. Проте невдовзі його також затримали оперативники. Ним вився ще один 24-річний сумчанин, який вже мав судимість.

Сьогодні правоохоронці перевіряють обох товаришів на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. А за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка, поєднана з проникненням у житло". Обом чоловікам загрожує черговий термін ув'язнення строком до шести років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme