Ультрас "Райо" продовжують звинувачувати Зозулю в нацизмі

Об'єднання фанатів "Райо Вальєкано" під назвою "Plataforma ADRV" зробило заяву щодо конфлікту з українським футболістом Романом Зозулею

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на твітер "Plataforma ADRV". У своїй заяві ультрас "Райо" зокрема відзначили наступне:

"Всім відомо, що наш клуб підписав Зозулю, відомі і його політичні погляди. Це показують його фото і контакти в соціальних мережах. Подія викликала великий резонанс і поставила нашу команду в центр загальної уваги. Так, можливо, якби не наші погляди, нічого б цього не сталося. І Преса (президент "Райо Вальєкано" - прим.) провів би сумнівний транфер без опозиції. Можливо, якщо б не існувало такого тісного зв'язку між ультрас і "Райо Вальєкано", український гравець вже тренувався б з командою.

Добре це чи погано, але у нас інші погляди, інше оточення. Але інше або не розповсюджене - це не те ж саме, що радикальне. Думка ультрас була відома з моменту появи чуток про перехід гравця в нашу команду: у нас не місце нацистам. Ми твердо віримо в футбол з цінностями, як ми заявляли в багатьох випадках. Тому ми вважаємо, що захищаємо свої базові принципи і честь, запобігаючи появі в команді гравця-неонациста".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme