У Сумах таки почали "щемити" перевізників

Виїзд бусів з Сум на Київ заблокували активісти разом з чиновниками "Укртрансбезпеки"

У Сумах таки почали "щемити" перевізникі…

У Сумах члени певного "громадського корпусу" разом з чиновниками місцевого управління державної "Укртрансбезпеки" заблокували виїзд з міста кількох приватних перевізників, що мали намір вирушити з пасажирами у напрямку Києва, повідомляє Depo.Суми.

Активісти заявили, що перевізники порушують закони і правила, а тому не можуть здійснювати перевезення. Водночас начальник управління "Укртрансбезпеки на Сумщині Іван Сулима, який також брав участь у громадському заході, на камеру "СТС" заявив: "Це нелегальні пасажирські перевезення. За результатами нашої рейдової перевірки складено акти про порушення. Тепер ми цих перевізників запрошуємо на розгляд актів".

Нагадаємо, приватні перевезення за маршрутами Суми - Київ та Суми - Харків здійснюють приватні особи, яким диспетчерські послуги надають три місцевих підприємства.

Даний "наїзд" на приватників є не першим - пару років тому "Укртрансбезпека" також активно намагалася припинити діяльність приватників. Але на цей раз до "перевірок" залучили також групу "обурених цивільних" молодиків.

Нагадаємо також, на початку січня внаслідок зіткнення маршрутки "Суми-Київ" загинуло двоє людей. Після тієї аварії чиновники з МВС заговорили про необіхдність впритул зайнятись перевізниками, які возять пасажирів напівлегально.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme