У Полтаві на дев'ять років посадять жорстокого вбивцю

Вбивця так знущався над своїм товаришем, що навіть судово-медичним експертам не вдалося встановити точну кількість ударів

У Полтаві на дев'ять років посадять…

Полтавським районним судом винесено вирок стосовно неодноразово судимого місцевого жителя, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прокуратуру Полтавської області.

За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, вбивці загрожує до 9 років позбавлення волі.

У прокуратурі зазначили, що навесні 2016 року 39-річний, під час розпиття спиртних напоїв, посварився зі своїм 33-річним товаришем. Вбивця наніс численні удари дерев'яною битою, а потім взявся й за ніж.

"Ударів битою було настільки багато, що тіло побитого набуло синього кольору. Навіть судово-медичним експертам не вдалося встановити їх точну кількість. Ножем свого товариша обвинувачений вдарив 5 разів", - розповів прокурор Полтавської місцевої прокуратури Вадим Лук'янченко, який підтримував обвинувачення в суді.

Та незважаючи на беззаперечні докази, свою вину у вчиненні злочину обвинувачений не визнав, мотивуючи тим, що перевищив межі необхідної оборони. До того ж, він скористався своїм правом на подання апеляційної скарги.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme