У Кам'янці українські й канадські сапери приєдналися до флешмобу

До всесвітньої акції #22PushupChallenge сьогодні долучилися й у Центрі розмінування ЗСУ

У Кам'янці українські й канадські с…

Сьогодні військовослужбовці Центру розмінування ЗСУ та особовий склад об'єднаної оперативно тактичної групи Збройних Сил Канади, приєдналися до всесвітнього флешмобу на підтримку бійців, які повернулися із зони бойових дій, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-офіцера Андрія Агєєва.

За словами заступника начальника Центру розмінування підполковник Олега Гаврилюка, особовий склад Центру не з чуток знає, що таке війна, який слід вона залишає в пам'яті та свідомості кожного бійця після повернення додому.

"Сьогоднішнім заходом ми хочемо підтримати всіх, хто на даний час проходить реабілітацію та тих, хто виконує бойові завдання по захисту України в зоні проведення АТО," - підкреслив підполковник Олег Гаврилюк.

Військовослужбовці Центру розмінування та їхні колеги з Канади пообіцяли, що вимоги челенджу будуть виконувати всі 22 дні, а естафету передали особовому складу 48-ї інженерної бригади.

Нагадаємо, чоловіки виконавчого апарату Хмельницької обласної ради та працівники апарату облдержадміністрації днями долучились до Всесвітнього флешмобу #22PushupChallenge.

Курсанти-прикордонники в Хмельницькому долучилися до естафети та строковики і офіцери Хмельницького восьмого полку спецпризначення.

На снігу віджималися і чиновники Хмельницької міськради і міський очільник Олександр Симчишин.

Хмельницькі патрульні перейняли спортивну естафету #22Pushupchallenge.

Ізяславські поліцейські також долучились до естафети.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme