У Дніпрі поліція просить допомоги у пошуках зниклого солдата-строковика

Поліцейських цікавить будь-яка інформація стосовно ймовірного перебування солдата Владислава Бараніченка

У Дніпрі поліція просить допомоги у пошу…

Про це у "Фейсбук" повідомляє прес-секретар ГУНП у Дніпропетровській області Анна Старчевська, передає Depo.Дніпро.

За словами заступника начальника слідчого відділу Дніпровського ВП Івана Сокола, будь-яка інформація стосовно ймовірного перебування солдата строкової служби Владислава Бараніченка, який 22 січня зник у Дніпрі, буде взята до уваги та відпрацьована поліцейськими.

Встановлення місцезнаходження Владислава Бараніченка відбувається в рамках кримінального провадження за ст.115 (умисне вбивство) ККУ з поміткою "Безвісно зниклий". Слідчі відпрацьовують всі можливі версії аби з'ясувати справжню інформацію по події.

Розшуком Владислава Бараніченка активно займаються бійці ППСПОП "Дніпро-1".

"Ми звертаємося до всіх, хто можливо бачив Владислава по приїзду до Дніпра повідомити до поліції, мамі чи будь-яким зручним способом. Прикро, але до втручання у справу поліцейських, ми не знайшли порозуміння із представниками автовокзалу щодо можливості перегляду відео з камер, які розташовані у приміщенні. Закликаємо не бути байдужими до чужого горя, адже воно може прийти до будь-кого", - наголосив керівника Штабу полку "Дніпро-1" Роман Дорош.

Поліцейські та рідні звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією стосовно безвісно зниклого Владислава Бараніченка повідомити за телефонами 102 або (097)487-97-58, (095)300-72-34, (066)347-79-42.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі шукають зниклого солдата-строковика з татуюваннями.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme