Тернополянин-терорист отримав 14 років ув'язнення з конфіскацією майна

"Німсон" за підривну діяльність отримував 15000 гривень щомісяця 

Тернополянин-терорист отримав 14 років у…

На Тернопільщині терориста "ДН"" заочно засудили до 14 років позбавлення волі, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією облпрокуратури.

Тернопільський міськрайонний суд, погодившись із позицією прокурора, заочно засудив 46-річного чоловіка за участь у терористичній організації.

Державний обвинувач довів у суді, що наприкінці 2014 року житель Тернопільщини добровільно вступив до терористичної організації "ДНР", де отримав зброю, військову форму із символікою та обрав собі позивний "Німсон".

Упродовж 2015-2016 років він неодноразово брав участь у збройних сутичках із ЗС України, у тому числі у бойових діях поблизу села Нікішиного Шахтарського району, захоплення міста Дебальцевого та інших населених пунктів Донецької області, а також здійснював заходи щодо утримання займаних позицій.

Перебуваючи у складі військових підрозділів терористичної організації "ДНР" одержував щомісячне грошове забезпечення в сумі еквівалентній 15 000 гривень.

Суд бойовика визнав винним у скоєнні злочину за ч.1 ст.258-3 - участь у терористичній організації Кримінального кодексу України.

Йому призначено покарання у виді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme