UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

СБУ завершила досудове розслідування стосовно терористки "ДНР" з Кам'янця

Зрадниця була зарахована до мотострілецького батальйону на посаду фельдшера та діяла під позивним "Пантера"

СБУ завершила досудове розслідування сто…

СБУ завершила спеціальне досудове розслідування стосовно колишньої жительки міста Кам'янця-Подільського, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу облпрокуратури.

Встановлено, що вказана жінка упродовж липня-жовтня 2015 року з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки та втрати авторитету органів державної влади України приймала участь в складі незаконного воєнізованого формування у діяльності самопроголошеної "Донецької народної республіки". Вона була зарахована до мотострілецького батальйону на посаду фельдшера та діяла під позивним "Пантера".

Зрадниця разом з іншими бойовиками вказаної організації систематично виконувала накази своїх безпосередніх командирів та за грошову винагороду несла бойові чергування на блокпостах, а також брала участь у збройних сутичках проти сил антитерористичної операції.

У жовтні 2015 року під час виконання чергового бойового завдання терористка підірвалася на міні та втратила кінцівку, за що в подальшому наказом керівника так званого громадського об'єднання "Новороссия" нагороджена срібною медаллю "За боевые заслуги Новороссии".

Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 258-3 КК України (створення терористичної групи чи терористичної організації) прокуратура області скерувала до суду для розгляду по суті. Обвинувачена перебуває в державному розшуку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme